Challe broodworkshop

Voor iedereen die wil leren hoe je zelf lekkere challes kan maken. Want dat is niet moeilijk! Een workshop die je alles leert over kneden, rijzen, vlechten, bakken en proeven.

Met tussendoor smaak-experimentjes en korte verhalen over de geschiedenis van de challe, oergranen, en andere wetenswaardigheden.

Inschrijven is nu open: stuur een mail naar challe@bakinglab.nl

De eerste workshops vinden plaats op 29 maart en 19 april (2017) van 17.30 tot ca. 20.30. Prijs: 45,- inclusief eten en een challe (die je zelf hebt gebakken). Max. 9 personen per workshop. Andere data volgen later.

Ilan Roos geeft de workshop. Hij maakt al meer dan 14 jaar op vrijdag challes. Hij bestudeerde de challes van andere bakkers, las veel over broodtechniek en ingrediënten. En omdat het altijd beter kan experimenteert hij nog wekelijks. Sharon Wijnberg zal Ilan bij de workshops assisteren.

challe_groep1