//Workshop sourdough beginners (desem) (€65)

Workshop sourdough beginners (desem) (€65)

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.
  • March 5, 2020
    18:30 - 21:30
  • March 12, 2020
    18:30 - 21:30
  • March 19, 2020
    18:30 - 21:30
  • March 26, 2020
    18:30 - 21:30

. Food included (vegetarian / vegan)

Basic Science of baking & sourdough
Learn to shape boule breads
One mother dough different baked applications
Important principles to get you baking better bread at home
The circulair bakery: how to reuse old bread
Foreknowledge: this is a basic class for beginners, also suitable for bakers with some experience

Read more about the workshop

Is it also in English? Yes!
Cancellation Policy Workshops

Workshop ca. 3 uur
Eten inbegrepen (vegetarisch / veganistisch)

Wetenschappelijke principes voor het bakken met desem
Deeg op spanning leren brengen (shapen van boules)
Belangrijke principes om thuis beter brood te bakken
Moederdeeg met meerdere baksles
De circulaire bakkerij: hergebruik van oud brood

Voorkennis: niet nodig, workshop is voor beginners, maar ook geschikt voor mensen met ervaring

Venue:  

Venue Phone: 020 240 0158

Venue Website:

Address:
Linnaeusstraat 99, Amsterdam, Noord-Holland, 1093 EL, Netherlands

Description:

Baking Lab venue description.