Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
-
september 22, 2020
17:00 - 20:00 -
september 29, 2020
17:00 - 20:00 -
oktober 6, 2020
17:00 - 20:00 -
oktober 13, 2020
17:00 - 20:00 -
oktober 20, 2020
17:00 - 20:00 -
oktober 27, 2020
17:00 - 20:00
Class about 3 hours (€65)
Bread sourdough class for beginners [small group due to corona limitation]
Course components:
The class is part of a bread making shift
Divide and shape boules
The class is part of a bread making shift
Divide and shape boules
Principles of sourdough baking
Reuse of old bread as a bread improver
Reuse of old bread as a bread improver
Mediterranean snack and a drinks included
Important: We explain more about the underlying principles of bread making than just following a recipe!
Smaller groups [corona]
Is it also in English? Yes!
Workshop ca. 3 uur (€65)
Brood desem workshop [kleine groep i.v.m. corona beperking]
Cursusonderdelen:
Meewerken in een standaard brood-slot
Meewerken in een standaard brood-slot
Deeg verdelen e op spanning brengen, shapen van boules
Principes van het bakken van zuurdesem
Hergebruik van oud brood als broodverbeteraar
Mediterraans hapje en een drankje inbegrepen
Kleinere groepen [corona]
We richten ons op principes, in plaats van op recepten!
De voertaal is doorgaans Engels, maar zo nodig vullen we het in het Nederlands aan
locatie Baking Lab Amsterdam
Telefoon locatie 020 240 0158
Locatie website: http://www.bakinglab.nl/
AdresLinnaeusstraat 99, Amsterdam, Noord-Holland, 1093 EL, Netherlands
Beschrijving:
Baking Lab venue description.