/Vegan Workshop & Diner: From wheat to meat

Vegan Workshop & Diner: From wheat to meat

[5] Magische vegan workshop & diner

Waarom is het tarwegraan zo belangrijk in onze cultuur? Als je het maalt en fracties gaat scheiden kun je opeens van de eiwitten vleesvervangers maken en van het zetmeel weer verrassend toetjes. Je kunt het graan kiemen,  koken of roosteren.  Je kunt er bier en andere drankjes van brouwen. Van het meel maak je platte broden, pannenkoeken of crackers. Als je het kookt is het opeens pasta, of een roux. En als het onzichtbare leven die in het graan verscholen zit op de juiste manier verleid wordt dan kun je gerezen desembroden maken, die een wonderbaarlijke structuur en smaak hebben.

In de workshop “from wheat to meat” (klinkt beter in het Engels) maak je een magische culinaire vegan-reis die uit het graan is ontkiemd.

Voor wie?

  • Kook, Brood en Vegan liefhebbers
  • Enthousiaste thuiskoks
  • Mensen met belangstelling voor voeding & gezondheid en duurzaamheidd
  • Mensen die van leren en lekker eten houden

Onderdelen

Voorkennis:Niet strikt noodzakelijk
Tijdstip:In overleg
Tijdsduur:in overleg
Deelnemers:In overleg
Tarief:vanaf €75,- per persoon (minimaal € 525,- per workshop, of 7 mensen)