//Food bloggers, Nederlands Bakkerij Centrum & Wageningen Universiteit

Food bloggers, Nederlands Bakkerij Centrum & Wageningen Universiteit

ENG We had a nice assignment this week. How do you inform food bloggers about the (non) sense in the discussion about carbohydrates? The Dutch Bakery Center (NBC) commissioned the assignment. Baking Lab Amsterdam organized this week the workshop and focus group meeting about carbohydrates, nutrition and health together with Prof. Frans Kok from the Wageningen University, Sarah Veldman (Baking Lab & WUR), Elise de Jong (Baking Lab & UvA), Simon Koole (Baking Lab & UvA). We also addressed the circular elements of our bakery. E.g. the beautiful things you can make with residual heat. NL Leuke opdracht deze week. En wel hoe informeer je foodbloggers over de (on)zin in de discussie over koolhydraten? In opdracht van het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) is bij ons in het Baking Lab Amsterdam deze week samen met Prof Frans Kok (Wageningen Universiteit), Sarah Veldman (Baking Lab & WUR), Elise de Jong (Baking Lab & UvA) Simon Koole (Baking Lab & UvA) een workshop en focusgroep-meeting georganiseerd over koolhydraten, voeding en gezondheid. Uiteraard zijn daarbij ook de circulaire onderdelen van onze bakkerij aan bod gekomen, zoals de mooie dingen die je met restwarmte kunt maken. #onthetable #foodstyling #foodpic #foodphoto #instafood #foodphotography #f52grams #vsco #vscofood #instatravel #foodie #graan #granen #carbscarbscarbs #ijustlovecarbs #carbs #happycooking #thebakefeed #koolhydraten #koolhydraatarm #wur #gezondestad #amsterdamoost #amsterdamsciencepark #brood #bakkerij #VanAmsterdamseBodem #iamsterdam #circulair #sustainability @culiness @culinessa @Eefsfood @benineskitchen @Beginspiration @charlie_s_kitchen @CharliesKitchen @Madebyellen @PDRpublicrelations @bakkerijcentrum @brood.net @broodnet @uniwageningen @Wur @uva_amsterdam @UniversityofAmsterdam @degezondestad @elektroo @sarahvman @simon.koole @AMSinstitute

A post shared by Baking Lab Amsterdam (@bakinglab.amsterdam) on