/Workshops & Events

Workshops & Events

Speciale workshops & events
Het maken van brood is ons vertrekpunt. We doen dus meer. Onze partners en wij organiseren regelmatig speciale workshops, pop-up events en educatieve programma’s. Deze gaan bijvoorbeeld over food pairing, gevlochten – challe – broden, eten, gezondheid en cultuur. Ook kan onze locatie worden afgehuurd voor een besloten event. In onze circulaire bakkerij bieden we ook een programma voor kinderen waarmee we creatief betekenis aan het woord ‘duurzaamheid’ geven. Een feestje vieren, lekker eten en zelf broodbakken kan natuurlijk ook. Heb je een leuk idee voor een speciaal programma of pop-up event? Neem dan contact met ons op.

Impressie food event in Baking Lab

 

Speciale workshop & events

[3] Gevlochten broden: Challe workshop
[4] Wine and bread with Simon Veltman 
[5] Nevocado: Voeding & Duurzaamheid
[6] Kinderen

Pop-up events
Zie onze facebook pagina voor een impressie, bijvoorbeeld popping plants en La Serata della Pizza.

LAB Workshops
Het eten (inclusief warme gerechten) en de wijnkaart is uitgebreider in deze programma’s. Vooraf bespreken we mogelijkheden om maatwerk en LAB elementen in het programma te verwerken. Out of the box denken, verkennen en samen innoveren staat hier centraal.  Denk na over reststromen in de voedselketen en hoe deze verwerkt kunnen worden in recepten. Ontdek nieuwe smaken door granen te ontkiemen of te roosteren. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Voorkennis: Handig, maar niet strik noodzakelijk
Tijdstip: In overleg
Tijdsduur:    in overleg
Deelnemers:     In overleg
Tarief: vanaf € 85 per persoon (minimaal € 510,- per workshop, of 6 mensen).

Kinderen ( Ervaren en Leren: Circulaire workshop)!
Spelenderwijs leren kinderen over de betekenis van voeding en brood, maar vooral ook over circulaire processen. We maken daarbij gebruik van de speelse elementen en circulaire inrichting van onze bakkerij. Kinderen kunnen handmatig of met een fiets graan malen en zelf brood maken. De circulaire elementen van onze bakkerij komen uitgebreid aan bod en zo ervaren kinderen op een speelse manier de betekenis van duurzaamheid. Ten minste één ouder of begeleider moet bij de workshop aanwezig zijn. De prijs is in overleg en afhankelijk van het definitieve programma.