/Annuleringsbeleid Workshop

Annuleringsbeleid Workshop

Introductie
Deze voorwaarden gelden voor boekingen van workshops via onze website of aan onze kassa. Voor team building, groepsboekingen, maatwerkopdrachten en boekingen die via andere websites of bedrijven zijn gedaan gelden andere voorwaarden, zie verder ook onze algemene voorwaarden.

Tijdig annuleren & administratiekosten
Een on-line geboekte cursus of workshop bij Baking Lab kan tot 7 dagen voor aanvang geannuleerd worden. U krijgt dan het cursusbedrag verminderd met 7.5 € administratiekosten teruggestort. Het verzoek hiertoe stuur je naar:

email: workshop@bakinglab.nl

Je krijgt daarna een ontvangstbevestiging per e-mail.

Late annulering en kosten
Indien een cursus binnen 7 werkdagen voor de cursus wordt geannuleerd, dan gelden de volgende regels:

  • Bij annulering tot en met 24 uur voor aanvang van de cursus of workshop wordt 50% van de kosten in rekening gebracht.
  • Bij annulering op de dag van de cursus of workshop zelf wordt het volledige cursusbedrag (100%) in rekening gebracht. Dat geldt ook in geval van no-show.

Vervanging
Indien een deelnemer verhinderd is, kan een andere deelnemer zijn/haar plaats innemen. Dit dient van tevoren met Baking Lab via bovengenoemd e-mail te worden afgestemd. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.

Annulering door Baking Lab
Baking Lab behoudt zich het recht voor om voor aanvang van de cursus of workshop deze te annuleren wegens onvoldoende deelname, ziekte of een andere vorm van overmacht. In dat geval zal de klant per e-mail een annuleringsbericht ontvangen en het gehele bedrag voor de cursus of workshop terug ontvangen.

Lees ook onze algemene voorwaarden