/Annuleringsbeleid workshops

Annuleringsbeleid workshops

Introductie
Deze voorwaarden gelden voor boekingen van workshops (of andere cursussen) die via onze website of aan onze kassa hebben plaatsgevonden. Voor teambuilding, groepsboekingen, maatwerkopdrachten en boekingen die via andere websites of bedrijven zijn gedaan lees onze algemene voorwaarden.

Annuleren betekent voor ons extra werk en dus kosten. Voor het voorbereiden van onze cursussen moeten we o.a. personeel en andere voorbereidingen inplannen. Bovendien is het maar de vraag of een ander persoon de vrijgekomen plek zal kunnen innemen. Aan het annuleren van een workshop zijn daarom kosten verbonden. In het geval de boeking tijdig wordt geannuleerd kunnen we een deel van de ticketkosten vergoeden.

Hieronder lees je meer over onze annuleringsvoorwaarden.

Tijdig annuleren, restitutie & administratiekosten
Een on-line geboekte cursus of workshop kan tot 10 werkdagen voor aanvang geannuleerd worden. Je krijgt dan het cursusbedrag verminderd met 8.5 € administratiekosten teruggestort. Het verzoek hiertoe stuur je naar:

email: workshop@bakinglab.nl
Je krijgt een ontvangstbevestiging per e-mail.

Late annulering, no show en kosten

  • Je krijgt 50% van de reeds in rekening gebrachte workshop-prijs terug indien je de reservering binnen 10 tot 3 werkdagen voor de start van een cursus per e-mail hebt gemeld (workshop@bakinglab.nl)
  • Bij een annulering 72 uur voor aanvang van de cursus of bij een no show vindt geen restitutie van de ticket plaats. Dit geld ook voor cadeaubonnen die niet zijn gebruikt.

Vervanging
Je kunt bij verhindering jouw ticket wel aan een andere deelnemer overdragen. Dit dient je van tevoren naar ons te mailen. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.

  • Annulering door Baking Lab & Overmacht (Force Majeures)
    Baking Lab behoudt zich het recht voor om voor aanvang van de cursus deze te annuleren wegens onvoldoende deelname, ziekte of een andere vorm van overmacht. In dat geval zal de klant per e-mail een annuleringsbericht ontvangen en het gehele bedrag voor de cursus terug ontvangen.
  • In het geval dat een annulering van een activiteit plaatsvindt als gevolg van een derde partij of gebeurtenis waar wij geen controle over hebben, zullen we de klant op een andere datum een alternatieve optie aanbieden. In dat geval vindt geen restitutie van de kosten plaats. [aangepast op 17 maart 2020]

Algemene voorwaarden
Meer informatie