Home/Annuleren of Omboeken Workshops

Annuleren of Omboeken Workshops

Kosten annuleren en omboeken
Annuleren van een workshop betekent voor ons extra werk en kosten. Voor het voorbereiden van onze cursussen moeten we o.a. personeel inplannen en andere voorbereidingen treffen. Bovendien is het maar de vraag of een ander persoon de vrijgekomen plek door een afzegging zal kunnen innemen. Aan het annuleren van een workshop  en het wijzigen van ticketdata zijn daarom kosten verbonden. In het geval de boeking tijdig wordt geannuleerd kunnen we een deel van de ticketkosten vergoeden. Hieronder lees je meer over onze annuleringsvoorwaarden.

Kosten voor het annuleren of verplaatsen van een workshop in een notendop

TIJDIG (Annuleren / Omboeken)

  • Annuleren  tot 14 dagen voor aanvang van de workshop: kosten 25 € per ticket, (restbedrag storten we terug).
  • Omboeken tot 14 dagen voor aanvang van de workshop: kosten 15  € per ticket indien wij dit handmatig moeten doen of  7,5  € per ticket indien de gebruiker dit zelf doet via ons rebook systeem.

LAAT (Omboeken) 

  • Wijzigingen gemeld per e-mail binnen 5 tot 14 dagen voor aanvang van de workshop: U krijgt een kortingscode (rebook voucher) voor een andere workshop,  ter waarde van  50 % van de eerder door u betaalde ticketprijs.

TE LAAT:

  • Wijzigen of annuleren tot 5 dagen voor aanvang van de workshop: geen vergoeding.

NO SHOW:

  • geen vergoeding meer mogelijk.

 

Voor vragen: workshop@bakinglab.nl

 

Vervanging door iemand anders
Je kunt bij verhindering jouw ticket wel aan een andere deelnemer overdragen. Dit dient je van tevoren naar ons te mailen. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.

Force Majeures

Annulering door Baking Lab & Overmacht (Force Majeures)
Baking Lab behoudt zich het recht voor om voor aanvang van de cursus deze te annuleren wegens onvoldoende deelname, ziekte of een andere vorm van overmacht. In dat geval zal de klant per e-mail een annuleringsbericht ontvangen en het gehele bedrag voor de cursus terug kunnen ontvangen.

In het geval dat een annulering het gevolg  is van een derde partij of gebeurtenis waar wij geen controle over hebben, zullen we de klant op een andere datum een alternatieve optie aanbieden. In dat geval vindt geen automatische restitutie van de kosten plaats.  Indien de klant geen gebruik maakt van het alternatief dat wij bieden en ook verzuimt om binnen 1 maand hierop te reageren vervalt onze plicht tot restitutie.

 

Algemene voorwaarden
meer informatie