Baking Lab is uitgegroeid tot een school voor circulair ondernemerschap
Onze medewerkers zijn vooral universitair studenten van allerlei studies, zoals neurobiologie, future planet studies, kunstmatige intelligentie en food technology. Daarnaast participeren stagiaires van voedingsopleidingen op mbo en hbo-niveau. Ook doen vrijwilligers mee, vaak mensen die merken dat ze graag met hun handen willen werken. Een deel van ons team leert naast het ambacht van brood maken, ook om te ondernemen. Ze weten inmiddels hoe ze een circulaire bakkerij kunnen aansturen en voedselverspilling creatief kunnen verminderen. Maatschappelijk ondernemen is zinvol, leerzaam, maar ook een uitdaging. We helpen jonge collega’s die straks misschien zelf maatschappelijk willen ondernemen om deze uitdaging alvast te verkennen.
- Lees meer over duurzaamheid en onze circulaire bakkerij
- Aanvullende context over circulair ondernemerschap
- Zoek je advies over het opzetten van een duurzame bakkerij of hoe je circulaire concepten in je bedrijf kunt integreren? Neem contact met ons op:
Advies over circulair ondernemen?
hallo@bakinglab.nl
- Duurzaam werken in de bakkerij is een voor de hand liggende manier om het ambacht weer een authentieke invulling te geven. En niet onbelangrijk, circulair en duurzaam werken in de bakkerij levert onderscheidende producten, blije medewerkers en trouwe klanten op.