Home/school voor circulair ondernemerschap

school voor circulair ondernemerschap

Baking Lab is uitgegroeid tot een school voor circulair ondernemerschap
Onze medewerkers zijn vooral universitair studenten van allerlei studies, zoals neurobiologie, future planet studies, kunstmatige intelligentie en food technology. Daarnaast participeren stagiaires van voedingsopleidingen op mbo en hbo-niveau. Ook doen vrijwilligers mee, vaak mensen die merken dat ze graag met hun handen willen werken. Een deel van ons team leert naast het ambacht van brood maken, ook om te ondernemen. Ze weten inmiddels hoe ze een circulaire bakkerij kunnen aansturen en voedselverspilling creatief kunnen verminderen. Maatschappelijk ondernemen is zinvol, leerzaam, maar ook een uitdaging. We helpen jonge collega’s die straks misschien zelf maatschappelijk willen ondernemen om deze uitdaging alvast te verkennen.

Advies over circulair ondernemen?

hallo@bakinglab.nl

    Duurzaam werken in de bakkerij is een voor de hand liggende manier om het ambacht weer een authentieke invulling te geven. En niet onbelangrijk, circulair en duurzaam werken in de bakkerij levert onderscheidende producten, blije medewerkers en trouwe klanten op.