/Aanmelden workshops

Aanmelden workshops

Wil je een workshop bij ons volgen? Kijk dan in onze kalender voor de workshop data en boek een workshop. Geen geschikte datum gevonden? We updaten de workshop kalender regelmatig dus houdt deze in de gaten. Soms nemen we een pauze. Via de workshop mailinglist sturen wij een update zodra nieuwe data bekend zijn.

Ben je in het bezit van een cadeaubon (voucher), mail deze dan naar ons met de datum waarop je de workshop wilt bijwonen (workshop@bakinglab.nl).

Search:

Event Locatie Datum
Desem / Sourdough workshop [Tue] Baking Lab Amsterdam
  • juni 22, 2021 13:00
  • juni 29, 2021 13:00
Uitverkocht

De workshops worden in het Nederlands en Engels gegeven. Een deel van de registratie verloopt in het Engels. Na het klikken op een workshop verschijnen de verschillende data waarop deze gehouden wordt. Je kunt ook een uitgebreid overzicht van de workshops zien in onze kalender.

Pas begonnen of nog helemaal geen ervaring met brood? Wil je leren over gist deeg en de basisprincipes van het vormen en bakken?Basis broodworkshop
Ben je al bekend met gist brood of heb je met desem gewerkt? Wil je meer weten over de onderliggende processen van bakken met zuurdesem en alle stappen van het bakken ervaren?Zuurdesem voor beginners
Bak je regelmatig maar loop je steeds tegen dezelfde dingen aan zoals een platte structuur of een wispelturige starter en vraag je je af waarom?Online Q&A

 

 

Eten & Diner
Bij sommige workshops is een snack en bij sommigen ook eten inbegrepen. Het menu is in dat geval vegetarisch of veganistisch.

De circulaire bakkerij
We laten ook zien hoe je voedselverspilling tegen kunt gaan door oud brood te hergebruiken als een natuurlijke broodverbeteraar. Lees bij voorbeeld: “Afval is voor mij een term voor gebrek aan creativiteit“ of meer over wat we doen. Onze methode van brood maken is geslecteerd als een van de best practice voorbeelden door Nederland circulair!

Cadeaubon kopen?
Klik hier om een voucher te kopen

Voor nieuwe data: meld je aan voor onze mailinglist
Geen geschikte datum gevonden? Meld je aan voor onze workshop mailinglist (zie hieronder) en je krijgt per e-mail informatie zodra nieuwe workshops en events ingeroosterd zijn. Na je aanmelding krijg je een bevestigingsmail. Heb je die niet ontvangen na je aanmelding? Check je spamfolder om zo de registratie te voltooien en voorkom dat toekomstige e-mails in je spamfolder terecht komen.

Lees en bekijk meer: