/Aanmelden workshops

Aanmelden workshops

Covid19 update voor onze cursussen:

  • Wij geven individueel les in klein groepsverband (max. 6 cursisten)
  • We besteden extra aandacht aan ventilatie in de klas.
  • We houden de 1.5 m richtlijn aan.
  • Breng uw mondkapje mee naar de workshop.

Ben je in het bezit van een cadeaubon (voucher), mail deze dan naar ons met de datum waarop je de workshop wilt bijwonen (workshop@bakinglab.nl).

Search:

Event Locatie Datum
Desem / Sourdough for Beginners [Di] Baking Lab Amsterdam
  • oktober 20, 2020 17:00
  • oktober 27, 2020 17:00
Register

De workshops worden in het Nederlands en Engels gegeven. Een deel van de registratie verloopt in het Engels. Na het klikken op een workshop verschijnen de verschillende data waarop deze gehouden wordt. Je kunt ook een uitgebreid overzicht van de workshops zien in onze kalender.

De workshops worden regelmatig gegeven, maar soms nemen we ook pauze. Als de kalender leeg is betekent dat nieuwe workshops nog moeten worden ingepland. Via de workshop mailinglist sturen wij een update zodra nieuwe data bekend zijn, zie ook registratie hieronder.

Meer workshops en events?
Bekijk de uitgebreide kalender

Eten & Diner
Bij sommige workshops is het eten inbegrepen. Het menu is in dat geval vegetarisch of veganistisch.

De circulaire bakkerij
We laten ook zien hoe je voedselverspilling tegen kunt gaan door oud brood te hergebruiken als een natuurlijke broodverbeteraar. Lees bij voorbeeld: “Afval is voor mij een term voor gebrek aan creativiteit“ of meer over wat we doen. Onze methode van brood maken is geslecteerd als een van de best practice voorbeelden door Nederland circulair!

Cadeaubon kopen?
Klik hier om een voucher te kopen

Voor nieuwe data: meld je aan voor onze mailinglist
Geen geschikte datum gevonden? Meld je aan voor onze workshop mailinglist (zie hieronder) en je krijgt per e-mail informatie zodra nieuwe workshops en events ingeroosterd zijn. Na je aanmelding krijg je een bevestigingsmail. Heb je die niet ontvangen na je aanmelding? Check je spamfolder om zo de registratie te voltooien en voorkom dat toekomstige e-mails in je spamfolder terecht komen.

Lees en bekijk meer: