/Aanmelden workshops

Aanmelden workshops

Ben je in het bezit van een cadeaubon (voucher), mail deze dan naar ons met de datum waarop je de workshop wilt bijwonen (workshop@bakinglab.nl).

Search:

Event Venue Date
Basic Bread workshop (Basis Brood) (€45) August Baking Lab Amsterdam
  • augustus 21, 2019 17:00
Sold Out
Sourdough workshop (Desem) (€65) July – August Baking Lab Amsterdam
  • augustus 23, 2019 18:00
Register
test s
  • september 17, 2019 13:30
Sold Out

De workshops worden in het Nederlands en Engels gegeven. Een deel van de registratie verloopt in het Engels. Na het klikken op een workshop verschijnen de verschillende data waarop deze gehouden wordt. Je kunt ook een uitgebreid overzicht van de workshops zien in onze kalender.

De workshops worden regelmatig gegeven, maar soms nemen we ook pauze. Als de kalender leeg is betekent dat nieuwe workshops nog moeten worden ingepland. Via de workshop mailinglist sturen wij een update zodra nieuwe data bekend zijn, zie ook registratie hieronder.

Meer workshops en events?
Bekijk de uitgebreide kalender

Eten & Diner
Bij sommige workshops is het eten inbegrepen. Het menu is in dat geval vegetarisch of veganistisch.

Cadeaubon kopen?
Klik hier om een voucher te kopen

Voor nieuwe data: meld je aan voor onze mailinglist
Geen geschikte datum gevonden? Meld je aan voor onze workshop mailinglist (zie hieronder) en je krijgt per e-mail informatie zodra nieuwe workshops en events ingeroosterd zijn. Na je aanmelding krijg je een bevestigingsmail. Heb je die niet ontvangen na je aanmelding? Check je spamfolder om zo de registratie te voltooien en voorkom dat toekomstige e-mails in je spamfolder terecht komen.

Lees en bekijk meer: