/Teambuilding brood maken

Teambuilding brood maken

Brood maken is een mooie manier om mensen bij elkaar te brengen en om elkaar beter te leren kennen. Het is een sociale en inclusieve activiteit die geschikt is voor iedereen.

Onze circulaire bakkerij in Amsterdam is een bijzondere plek om samen met je team de eeuwenoude traditie van het maken van brood te ervaren. Naast een gezellige activiteit en de mogelijkheid om lekker te eten en te drinken kun je tijdens onze programma’s ook meer leren over een gezonder voedselsysteem.

Onze twee standaard opties

  • De zuurdesem workshop & teambuilding, inclusief eten en wijn ( ca. 3 uur) € 75,- p.p. ex BTW
  • De kortere basis brood workshop & teambuilding (ca. 2 uur) € 55,- p.p. ex BTW
  • Standaard tot 16 personen. Voor grotere groepen bieden we een alternatief maatwerkprogramma.

Impressie:

Leer mee over een bijzondere manier van brood maken
We laten tijdens de workshop zien hoe je oud brood kunt hergebruiken als broodverbeteraar. Deze methode is geslecteerd als een best practice door Nederland circulair!

Goed om te weten

  • Bij de uitgebreidere desem workshop & team building is vegetarisch of veganistisch eten inbegrepen, alsmede een wijn of een andere consumptie. Onze menukaart bestaat uit Midden-Oosterse gerechten. Tijdens deze activiteit maken we ook pizza’s.
  • Bij de kortere basis workshops kun je ook iets kleins proeven.
  • De basisprincipes voor het maken van (desem) brood worden uitgelegd.
  • Broden die tijdens de workshop gebakken worden mogen mee naar huis.
  • De kosten voor een teambuilding van 3 uur inclusief eten & drinken starten vanaf 75 euro ex btw p.p. met een minimum van 450 euro ex btw per evenement (6 mensen).
  • De kosten voor een teambuilding van 2 uur starten vanaf 55 euro ex btw p.p. met een minimum van 440 euro ex btw per evenement (8 mensen).
  • Meer informatie over de workshops

Teambuilding boeken?

  • Neem contact met ons op via hallo@bakinglab.nl om een tijdslot te reserveren, indien nodig geven je aanvullende informatie. 
  • Referentielijst met opdrachtgevers
  • Lees ook onze algemene voorwaarden.

Circulaire bakkerij

In onze workshops wordt ook aandacht besteed aan voedselverspilling. Volgens het voedingscentrum wordt in Nederland tussen de 106 en 147 kg per persoon aan voedsel per jaar weggegooid. Brood scoort hoog op de lijst van voedselverspilling. Wij laten zien hoe je oud brood kunt hergebruiken als broodverbeteraar.