Home/Teambuilding brood maken

Teambuilding brood maken

Samen brood maken is een mooie manier om elkaar beter te leren kennen. Onze circulaire bakkerij in Amsterdam is een bijzondere plek om samen met je team de eeuwenoude traditie van het maken van brood te ervaren. Tijdens deze sociale en inclusieve activiteit bestaat de mogelijkheid om lekker te eten en te drinken (workshop III) en meer te leren over een gezonder voedselsysteem.

Onze standaard teambuilding

Brood Workshops

I. Brood workshop (gistbrood) met hapjes uit ons café 65€ Ex BTW P.P. 74,75 € Incl BTW P.P. 2 uur
II. Brood workshop (gistbrood & zuurdesembrood) met hapjes uit ons café 85€ Ex BTW P.P. 97,75 € Incl BTW P.P. 2,5 uur

Brood Workshops & Diner

III. Brood workshop (gistbrood & zuurdesembrood) & Diner (pita brood, focaccia of shakshuka + 1 glas wijn p.p.) 95€ Ex BTW P.P. 109,25 € Incl BTW P.P. 3 uur
IV. Brood workshop (gistbrood & zuurdesembrood) & Diner (Neapolitan-style Pizza + 1 glas wijn p.p.) 115€ Ex BTW P.P. 132,25 € Incl BTW P.P. 3,5 uur

  • Workshops starten normaal tussen 17.00 en 18.00 uur
  • Standaard tot 16 personen. Voor grote groepen bieden wij op maat gemaakte programma’s.
  • De brood workshop (I, II) is eventueel te combineren met een diner elders
  • Workshop (I, II)  is inclusief kleine vegetarische en veganistische mediterrane hapjes uit ons café .
  • Workshop (III, IV) is inclusief vegetarische en veganistische hapjes uit ons café en pita brood, focaccia, shakshuka of pizza’s gebakken tijdens de workshop. Ook is één wijn of andere alcoholische consumptie in de prijs inbegrepen.
  • We besteden tijdens deze workshops aandacht aan circulaire processen en het voorkomen van voedselverspilling.
  • De inhoud van onze workshops kan veranderen afhankelijk van het seizoen en de huidige experimenten in de bakkerij. Als u iets specifieks wenst, kunt u dit in uw e-mailaanvraag aangeven.

Impressie:

Leer mee over een bijzondere manier van brood maken
We laten tijdens de workshop zien hoe je oud brood kunt hergebruiken als broodverbeteraar. Deze methode is geslecteerd als een best practice door Nederland circulair!

Goed om te weten

  • Bij de uitgebreidere desem workshop & team building is vegetarisch of veganistisch eten inbegrepen, alsmede een wijn of een andere consumptie. Onze menukaart bestaat uit Midden-Oosterse gerechten. Tijdens deze activiteit maken we ook pizza’s.
  • De korte workshops zijn incl een aantal tastings.
  • De minimale groepsgrootte is 5 personen.
  • Zaal en keukenhuur? Neem contact op voor meer informatie.
  • Bereikbaarheid en parkeren
  • Algemene voorwaarden
  • Meer informatie over de workshops

Teambuilding boeken?

  • Neem contact met ons op via workshop@bakinglab.nl om een tijdslot te reserveren, indien nodig geven je aanvullende informatie. 
  • Referentielijst met opdrachtgevers
  • Lees ook onze algemene voorwaarden.

Circulaire bakkerij

In onze workshops wordt ook aandacht besteed aan voedselverspilling. Volgens het voedingscentrum wordt in Nederland tussen de 106 en 147 kg per persoon aan voedsel per jaar weggegooid. Brood staat hoog op de lijst van meest verspilde producten. Wij laten tijdens de workshops zien hoe je oud brood kunt hergebruiken en als broodverbeteraar kunt inzetten,.