/Teambuilding brood maken

Teambuilding brood maken

Onze bakkerij in Amsterdam is een bijzondere plek om samen met je team de eeuwenoude traditie van het maken van brood te ervaren. Eten en drinken zijn inbegrepen. Naast een gezellige activiteit en lekker eten kun je tijdens onze programma’s ook meer leren over een duurzamer en gezonder voedselsysteem.

Impressie:

Wat kun je verwachten?

  • De basisworkshop voor een teambuilding duurt ca. 3 uur en begint in de namiddag of avond. Andere tijdstippen zijn in overleg soms ook mogelijk.
  • Standaard tot 15 personen, of een alternatief programma voor grotere groepen.
  • Inbegrepen is vegetarisch (of veganistisch ) eten (pizza) en drinken (wijn). We zorgen voor een balans tussen samen iets doen, leren en ontspannen.
  • De basisprincipes van het maken van (desem) brood worden uitgelegd. Lees hier meer over de workshop.
  • De broden die tijdens de workshop gebakken worden mogen mee naar huis.
  • Onze circulaire benadering van eten en onze bijzondere werkwijze om voedselverspilling tegen te gaan, worden tijdens de workshop gedemonstreerd, inclusief een manier om oud brood in te zetten alsbroodverbeteraar.
  • De kosten voor teambuilding van 3 uur inclusief eten & drinken beginnen bij 65 euro ex btw p.p. met een minimum van 455 euro ex btw per evenement.

Boeken van een teambuilding 

  • Neem contact met ons op via hallo@bakinglab.nl om een tijdslot te reserveren. 
  • We geven je aanvullende informatie en mailen je de bijbehorende factuur. Zodra de factuur is betaald is de boeking definitief, dit dient tijdig gedaan te worden i.v.m. voorbereidingen. 
  • Lees onze algemene voorwaarden voor het maken van een definitieve boeking.

Circulaire bakkerij

In onze workshops wordt ook aandacht besteed aan voedselverspilling. Volgens het voedingscentrum wordt in Nederland tussen de 106 en 147 kg per persoon aan voedsel per jaar weggegooid. Brood scoort hoog op de lijst van voedselverspilling. Wij laten zien hoe je oud brood kunt hergebruiken als broodverbeteraar. Lees meer over wat wij doen.

Hergebruik van oud brood als broodverbeteraar

Lees artikel, Afval is voor mij een term voor gebrek aan creativiteit.