/Bak- en kookworkshops

Bak- en kookworkshops

Het fermenteren en maken van brood is ons vertrekpunt. We bieden meer. In onze circulaire bakkerij hebben we programma’s voor kinderen waarmee we concreet betekenis proberen te geven aan het woord ‘duurzaamheid’. We denken na over food pairing, gezondheid en cultuur. In overleg ontwikkelen we ook maatwerkprogramma’s en teambuildingsactiviteiten die gecombineerd kunnen worden met een lunch of diner. Studenten die bij Baking Lab werken worden uitgedaagd om hun academische kennis in deze programma’s creatief toe te passen. Hieronder een overzicht van speciale workshops.

Aankomende workshops

Workshop
Tijd/datum
Kosten
wo 22 jul
17:00 - 20:00
€ 65
Incl. eten
do 23 jul
17:00 - 20:00
€ 65
Incl. eten
di 28 jul
17:00 - 20:00
€ 65
Incl. eten

Speciale workshops 

[1] Gevlochten broden: Challe workshop
[2] 
Wijn en brood met Simon Veltman 
[3] Nevocado: Voeding & Duurzaamheid
[4]
Lab workshop
[5] From wheat to meat