Home/Bak-, kook- en fermentatieworkshops

Bak-, kook- en fermentatieworkshops

  • Bakworkshop
  • Kookworkshops, vegan, plant based of vegetarisch koken
  • Fermentatieworkshop

Het fermenteren en maken van brood is ons vertrekpunt. We bieden meer. In onze circulaire bakkerij hebben we programma’s voor kinderen waarmee we concreet betekenis proberen te geven aan het woord ‘duurzaamheid’. We denken na over food pairing, gezondheid en cultuur. In overleg ontwikkelen we ook maatwerkprogramma’s en teambuildingsactiviteiten die gecombineerd kunnen worden met een lunch of diner. Studenten die bij Baking Lab werken worden uitgedaagd om hun academische kennis in deze programma’s creatief toe te passen. Hieronder een overzicht van speciale workshops.

Speciale workshops

Zoeken:

Event Locatie Datum
Informal: Baking Lab Experience (A day in the Bakery) Maart Baking Lab Amsterdam
  • maart 7, 2024 10:00
  • maart 8, 2024 10:00
  • maart 11, 2024 10:00
  • maart 14, 2024 10:00
  • maart 19, 2024 10:00
  • maart 22, 2024 10:00
  • maart 26, 2024 10:00
  • maart 29, 2024 10:00
Registreren
Special: Focaccia, Edible Flowers & Herbs Workshop Baking Lab Amsterdam
  • maart 15, 2024 17:30
Uitverkocht
Special: Middle Eastern Bread Workshop March Baking Lab Amsterdam
  • maart 21, 2024 17:30
Registreren
Special: Middle Eastern Bread Workshop April Baking Lab Amsterdam
  • april 18, 2024 17:30
Registreren

 

 

Aankomende workshops, events & experiences

Workshop
Tijd/datum
Kosten
ma 11 mrt
10:00 - 16:00
€ 95
do 14 mrt
10:00 - 16:00
€ 95
di 19 mrt
10:00 - 16:00
€ 95

Bekijk alle workshops

Thema workshops 

[1] Gevlochten broden: Challe workshop
[2] 
Wijn en brood met Simon Veltman 
[3] Nevocado: Voeding & Duurzaamheid
[4]
Lab workshop
[5] From wheat to meat