Home/Events

Events

Je kunt bij bij ons je eigen activiteit organiseren, b.v. een pop-up event, een educatief programma, teambuilding of zelfs een besloten feestje. Zie onze facebook pagina voor een impressie, bijvoorbeeld popping plants en La Serata della Pizza.

Impressie van een food event over koolhydraten in Baking Lab:
Nederlands Bakkerijcentrum (NBC) en Wageningen universiteit

Zaalverhuur

Onze ruimte in Baking Lab kan geboekt worden voor teambuilding, feestjes en andere bijeenkomsten. We kunnen dan ook voor eten en drinken zorgen. Je kunt een vergadering bij ons ook combineren met een broodworkshop en zo voor een unieke ervaring zorgen. Neem contact op voor meer informatie: info@bakinglab.nl

Bereikbaarheid
Baking Lab is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Het Muiderpoort-treinstation ligt op ongeveer 5 minuten lopen van ons vandaan. Veel bussen en trams stoppen in de buurt. Parkeren kan in de nabijgelegen Oostpoort-parkeergarage.

Internet & Presentatie
Glasvezelinternet is op locatie beschikbaar en presentatiemogelijkheden (bijvoorbeeld beamer of flipover) kunnen vooraf besproken worden.

Tarieven

  • De kosten voor groepen tot en met 15 mensen bedragen per vergadering van maximaal 4 uur vanaf € 250,- (exclusief drinken en eten).
  • Voor grotere groepen rekenen we € 12,50 extra per persoon.
  • Voor arrangementen met koffie en thee rekenen we € 7,50 extra per persoon.
  • Bedragen zijn exclusief B.T.W.