/Aanmelden Workshops & Events via onze Kalender

Aanmelden Workshops & Events via onze Kalender

Aanmelden voor onze workshops en events kan via de kalender hieronder.

De workshops worden soms in het Nederlands maar vooral in het Engels gegeven. De registratie via de website verloopt – deels – in het Engels. We programmeren regelmatig nieuwe workshops, maar nemen soms ook een pauze. Geen geschikte data gevonden? Meld je dan aan voor de workshop mailinglist en krijg later updates, of volg onze updates via instagram. De workshops vinden overdag of ‘s avonds plaats in onze bakkerij, tenzij expliciet aangegeven is dat het om een online cursus gaat.

Cadeaubon
Ben je in het bezit van een cadeaubon (voucher), mail deze dan naar ons met de datum waarop je de workshop wilt bijwonen (workshop@bakinglab.nl). We proberen een extra plek te reserveren voor mensen met een cadeaubon (voucher). Ook als een workshop op uitverkocht staat, kun je met een cadeaubon soms nog een plekje krijgen. Neem contact met ons op om dit te checken.

Welke workshop past bij mij?
Klik hier voor de verschillende opties.

Omgaan met Corona?
Het is een uitdagende tijd, ook voor het geven van broodcursussen. Houd a.u.b. bij het boeken van een workshop rekening met de mogelijkheid dat u op het laatste moment door COVID moet annuleren. Wij kunnen in dat geval uw ticket niet zomaar omboeken of terugbetalen, maar bij wijze van uitzondering bieden we in dat geval een korting van 50% voor een nieuwe boeking op een later tijdstip.

Impressie workshop