/Over onze open bakkerij

Over onze open bakkerij

Bakkers LAB
In het Bakkers LAB werken we met onze handen, we leren, experimenteren en zoeken naar verbindingen tussen verleden en toekomst. Dat betekent onder andere terug naar de basis, fermenteren, kneden en het bakken van brood in steenovens. De inrichting van ons Bakkers LAB & Cafe in Amsterdam Oost is speels. Ook dagen we studenten die bij ons werken uit om wetenschappelijke kennis op een creatieve manier met voeding, gezondheid en duurzaamheid te verbinden. We zijn een erkend leerbedrijf voor beroepsonderwijs & bedrijfsleven (SBB 25464).

Bakkerscafe
Proeven doe je in ons bakkerscafe waar je gezellig vegetarisch kunt eten en drinken. Aan onze kneedtafel kan je brood maken en zo deelnemen aan een oude sociale baktraditie. Ook vind je in onze bakkerswinkel alle benodigdheden om zelf thuis aan de slag te gaan. We organiseren diverse workshops en leren je brood bakken. Voor bedrijven verzorgen we creative teambuilding en maatwerkprogramma’s.

Maart 2017 opende we onze deuren voor het publiek en al vrij snel kwamen we er achter dat je aan de kassa zoveel meer kunt uitwisselen dan alleen maar geld [food for thought]. Iets is aan het gisten in Amsterdam Oost. Welkom bij Baking Lab!

Meer weten: