/Over onze open bakkerij

Over onze open bakkerij

Gezellig eten in ons Bakkerscafe
Proeven doe je in ons bakkerscafe waar je gezellig vegetarisch kunt eten en drinken. Aan onze kneedtafel kan je zelf brood maken en zo deelnemen aan een oude sociale baktraditie. Naast onze broden kun je in onze bakkerswinkel alle benodigdheden kopen om zelf thuis te bakken.

Bakkers LAB & Workshops
In het Bakkers LAB werken we met onze handen, we leren, experimenteren en zoeken naar verbindingen tussen verleden en toekomst. Dat betekent terug naar de basis, fermenteren, kneden en het bakken van brood in steenovens en op zoek naar de betekenis van het woord ambacht. De inrichting van ons Bakkerij en Cafe is  speels en geschikt voor evenementen. Studenten die bij ons werken worden uitgedaagd om hun kennis op een creatieve manier met voeding, gezondheid en duurzaamheid te verbinden. We zijn een erkend leerbedrijf voor beroepsonderwijs & bedrijfsleven (SBB 25464). We organiseren workshops en leren je graag ook brood bakken. Voor bedrijven verzorgen we ook teambuilding en maatwerkprogramma’s. We zitten op de Linnaeusstraat in Amsterdam Oost en zijn goed bereikbaar via openbaar vervoer en slechts een paar minuten lopen verwijderd van het Muiderpoort station.

Maart 2017 opende we onze deuren voor het publiek en al vrij snel kwamen we er achter dat je aan de kassa zoveel meer kunt uitwisselen dan alleen maar geld.

Meer weten: