/Ons Lab Team

Ons Lab Team

Aan de eenvoud van brood gaan complexe biologische, chemische en fysische processen vooraf. Toch is brood maken niet moeilijk, maar ook weer geen piece of cake. Waarom eigenlijk? In de afgelopen decennia is hier veel onderzoek naar gedaan. In ons LAB wordt dit onderzoek verkend en samen met de studenten die bij ons werken worden onze bevindingen onder andere via workshops en educatieve programma’s aan een breed publiek uitgelegd. Op deze manier helpen studenten al op jonge leeftijd op een originele manier invulling te geven aan actuele maatschappelijke thema’s zoals voeding, gezondheid en duurzaamheid.

Sarah Veldman (Wageningen Universiteit, studente levensmiddelentechnologie)
Elise de Jong (UvA, studente Future Planet Studies)
Emily IJzerman (UvA, Media)
Yente Stor (Uva, studente Biologie)
Julée Al-Bayaty de Ridder (studente AUC)
Ashraf Mubuuke (Havostudent)
Ilan Roos (UvA, Marketing & Communicatie & Challe Brood Bakker)
Janine Plaisier (UvA, psycholoog, onderzoeker, taarten en advies)
Jechiam Gural (Initiatiefnemer Baking Lab, UvA, Biologie, IT, Brood Bakker)
Aydiner Taskin (Electrotechniek en Fotografie)

Netwerk
Merel Launspach (UvA, talen, Brood bakker, Chef, Desem, Oergranen)
Louisa Linders (UvA, Neurobiologie, fermentatie)
Liza Smilanski (Leiden Universiteit, psycholoog, veganistisch)
Rosalie Bak (HKU, Kunst, Design, Horeca)
Fanja Bouts (UvA, studente Natuurkunde)
Sharmaarke Mire Mire (Uva, student Natuurkunde)
Kikujiro Kort (middelbare scholier)
Arash Ahwaz (fotograaf, horeca)
Simon Koole (Uva, Future Planet Studies)
Dimitris Sevastakis (Leiden Universiteit, Informatica)
Thodoris Georgiou (Leiden Universiteit, Natuurkunde & Informatica)
Kasper Nagel (TU Delft, Werktuigbouw)
Leon Brure (Automotive, Werktuigbouw)
Ronen Ofek (Tel Aviv Universiteit, Creative, New York, IT Manager & Brood Bakker)