/Ons Lab Team

Ons Lab Team

Aan de eenvoud van brood gaan complexe biologische, chemische en fysische processen vooraf. Toch is brood maken niet moeilijk, maar ook weer geen piece of cake. Waarom eigenlijk? In de afgelopen decennia is hier veel onderzoek naar gedaan. In ons LAB wordt dit onderzoek verkend en samen met de studenten die bij ons werken worden onze bevindingen onder andere via workshops en educatieve programma’s aan een breed publiek uitgelegd. Op deze manier helpen studenten al op jonge leeftijd op een originele manier invulling te geven aan actuele maatschappelijke thema’s zoals voeding, gezondheid en duurzaamheid.

Sarah Veldman (Wageningen Universiteit, levensmiddelentechnologie)
Elise de Jong (Uva, Future Planet Studies)
Emily IJzerman (UvA & Media)
Yente Stor (Uva & Biologie)
Simon Koole (Uva, Future Planet Studies)
Julée Al-Bayaty de Ridder (AUC)
Ashraf Mubuuke (Havo)
Ilan Roos (UvA, Marketing & Communicatie & Challe Brood Bakker)
Janine Plaisier (UvA, Psycholoog, onderzoeker, taarten, cakes en advies)
Jechiam Gural (Initiatiefnemer Baking Lab, UvA Biologie, IT, Brood Bakker)
Aydiner Taskin ( Electrotechniek en Fotografie)

Netwerk
Merel Launspach ( Talen UvA, Brood bakker, Chef, Desem, Oergranen)
Louisa Linders (Neurobiologie, uva, fermentatie)
Liza Smilanski (Psychology, veganitisch)
Rosalie Bak(HKU, Kunst, Design, Horeca)
Fanja Bouts (Uva Natuurkunde, student, horeca)
Sharmaarke Mire Mire  (Uva Natuurkunde, student, horeca)
Kikujiro Kort (middelbare scholier)
Arash Ahwaz (Fotograaf, horeca)
Dimitris Sevastakis (Leiden Universiteit, Informatica)
Thodoris Georgiou (Leiden Universiteit, Natuurkunde & Informatica)
Kasper Nagel (TU Delft, Werktuigbouw)
Leon Brure (Automotive, Werktuigbouw)
Ronen Ofek (Tel Aviv Universiteit, Creative, New York,  IT Manager & Brood Bakker)