Baking Lab en Studenten Hogeschool Inholland bedenken ‘Ouwe Kerelkoek’ Baking Lab is op allerlei manieren betrokken bij het promoten van circulaire concepten die bijdragen aan het voorkomen van voedselverspilling. Zo hebben wij deelgenomen aan het…
Beschermd: Teambuilding – Private: II Brood workshop –…
Deze inhoud is beschermd met een wachtwoord. Voer hieronder je wachtwoord in om het te bekijken: Wachtwoord:
Beschermd: Teambuilding – Private: IV Kerstbrood workshop and…
Deze inhoud is beschermd met een wachtwoord. Voer hieronder je wachtwoord in om het te bekijken: Wachtwoord:
Intermediate: Sourdough Workshop (Experience Required)
december 21, 2023 17:30 - 20:30 Zuurdesem Intermediate (les ca 3 uur) Playing with time, temperature and hydration Is dit de juiste workshop voor mij, lees verder? Taal workshop Engels Over de workshop: Heb je al een…
Beginner: Sourdough Workshop January
januari 3, 2024 17:30 - 20:00 januari 10, 2024 17:30 - 20:00 januari 17, 2024 17:30 - 20:00 januari 24, 2024 17:30 - 20:00 januari 31, 2024 17:30 - 20:00 Zuurdesem Beginner les ca 2,5 uur (€85) Is dit de juiste workshop voor mij, lees…
Intermediate: Sourdough Workshop (Experience Required)
januari 25, 2024 17:30 - 20:30 Zuurdesem Intermediate (les ca 3 uur) Playing with time, temperature and hydration Is dit de juiste workshop voor mij, lees verder? Taal workshop Engels Over de workshop: Heb je al een…