Home/Nieuws items/Sourdough Intermediate Level / Desem voor gevorderden (III) [July]

Sourdough Intermediate Level / Desem voor gevorderden (III) [July]

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.
  •  juli 10, 2025
     17:30 - 20:30
  •  juli 24, 2025
     17:30 - 20:30
(III Zuurdesem Intermediate workshops in het Engels, ongeveer 3 uur
Spelen met tijd, temperatuur en hydratatie
  • Deze  desem workshop (III)  is voor ervaren desem bakkers of voor mensen die eerder desem workshop (II) hebben gevolgd.
  • Deze workshop bestaat uit theorie en praktijk.
  • Heb je een starter thuis? Neem een ​​proefmonster mee.
  • Is dit de juiste workshop voor mij?
  • Heb je een starter thuis of heb je een zuurdesembrood gebakken? Neem een ​​proefmonster mee.
  • Heb je al veel ervaring met  het bakken van desembrood, dan  kun je ook overwegen om deel te nemen aan een informele en meer persoonlijke hands on (4) Baking Lab Experience
  • Let op: we bieden geen compensatie voor late annuleringen. Lees ons annuleringsbeleid en de kosten voor het omboeken van een workshop.

Over de workshop:

In deze workshop leer je hoe je je zintuigen tijdens het bakken kunt gebruiken om je door het proces te leiden.
Het is een hands on workshop, waarbij je met verschillende stappen van het bakproces aan de slag gaat.
Bedoeld voor thuisbakkers met enige ervaring met het bakken van zuurdesem, die een zuurdesemstarter bezitten en die eventueel al een beginners zuurdesemworkshop bij ons hebben gevolgd (niet vereist).

  • Spelen met tijd, temperatuur en hydratatie.
  • Wil je meer leren over zuurdesem? Dit is een workshop voor gevorderden voor iedereen die geïnteresseerd is in het verbeteren van zijn of haar zuurdesem vaardigheden.
  • Ervaring met zuurdesem is voor deze workshop nodig.
  • In deze workshop leer je hoe je je zintuigen tijdens het bakken kunt gebruiken om je door het proces te leiden.
  • Het is een hands on workshop, waarbij je met verschillende stappen van het bakproces aan de slag gaat.

Workshop-onderdelen:

  • Zuurdesemstarter & brood
  • Verdelen en vormen
  • Brood bakken
  • Mediterrane snack en een drankje inbegrepen
  • Taal: Engels

Belangrijk
Onze cursussen geven studenten meer inzicht in het bakproces. We benadrukken hierbij het belang en de mogelijkheden van onze zintuigen en stimuleren studenten om hun eigen recepten te ontwikkelen, in plaats van die van anderen te kopiëren.

Extra informatie

Adres
Baking Lab
Linnaeusstraat 99, 1093 EL Amsterdam

Venue:  

Venue Phone: 020 240 0158

Venue Website:

Address:
Linnaeusstraat 99, Amsterdam, Noord-Holland, 1093 EL, Netherlands

Description:

Baking Lab venue description.