Baking Lab Amsterdam
  • Home
  • Over
    • Meer over ons
      • Circulair
      • Wetenschapscommunicatie
      • Voeding & Gezondheid
      • Video Impressies
      • Contact Route Parkeren
      • Our Team
      • Zoeken
    • School voor circulaire innovatie
    • Sociale verantwoordelijkheid
    • LAB & Circulair
    • School & E-learning
    • Vacatures & Training stage programma
  • Bakkerswinkel & Café
    • Bakkerij
    • Dagelijks brood bakschema
    • Ontbijt & Lunch
    • Onze Winkel
    • Cadeaubon Workshop
    • Desem Starter
      • Verse desem starter
      • Webshop desem starter
      • Zuurdesem starter info
      • Desemkaart
  • Workshops & Teambuildings
    • Welke workshop?
      • Broodworkshops
      • Prive Workshops & Zaalhuur
    • Actuele workshops
    • Workshop Kalender
    • Aanmelden workshops
    • Teambuilding
    • Annuleren & Omboeken Workshops
    • Cadeaubon
  • Nieuws
    • Brood voor Verbinding:
    • Nieuwsbrief
    • In de pers
    • Actuele Posts
      • Circulair
      • Wetenschapscommunicatie
      • Voeding & Gezondheid
      • Seven questions
      • POP-UP
      • Video
    • What else we have cooking
  • Webshop
    • Croissants
    • Patisserie & cakes
    • Pizza deeg
    • Starters (verzenden mogelijk)
    • Cadeaubon Workshop
  • nl
    • en

Event Category: specials

Oost Online: Brood, duurzaamheid en creativiteit komen samen…

Newsmaart 31, 2025

Het is een bakkerij waar ambacht en circulaire innovatie samenkomen. Hier rijzen de broden niet alleen in de oven, maar ook in betekenis en duurzaamheid. Baking Lab is bakkerij en café, een plek waar buurtbewoners…

Designing a Circular Menu

classroommaart 24, 2025

At the heart of our approach is the challenge of creating circular recipes. This design process calls for dedication and engages all senses—including those often overlooked, such as smell, taste, and touch. We experiment through…

Recent posts

  • Oost Online: Brood, duurzaamheid en creativiteit komen samen in het Baking Lab maart 31, 2025
  • Designing a Circular Menu maart 24, 2025
  • AI with a pinch of salt februari 9, 2025

Contact

Phone: +31 (0)20 240 0158
Email: hallo@bakinglab.nl
Address: Linnaeusstraat 99, 1093 EL Amsterdam, the Netherlands
  • Instagram
  • Facebook
  • Linkedin

Vragen over workshops: 
E-mail: workshop@bakinglab.nl 

Openingstijden

Ma. t.m. Zo. : 8:00-17:00

Kop juridisch?

  • School voor circulaire innovatie
  • Algemene Voorwaarden
  • Privacyverklaring
  • Annuleren – Workshops
  • Contact & Route & Parkeren
  • Garantie & retour webshop
  • Cadeaubon Workshop
Go Up
© 2025 Newspaper-X a theme by Colorlib
  • #25124 (geen titel)
  • basic sourdough fermentation concepts
  • Brain food
  • broodcursus
  • Cancel and rebook your workshop registration(s)
  • Cart
  • Categories
  • Challe: Food for thought (Box 1)
  • Checkout
  • Compare different fermentation
  • Croissants
  • Duurzame bakkerij
  • EE Calendar
  • Events admin panel (vouchers)
  • extra info science senses sourdough fermentation workshop
  • Home
  • Locations
  • My account-1
  • My Bookings
  • Nieuwsbrief
  • Order online & Pick up in our store
  • Pizza dough
  • Pulp Fiction Fruit Fibers
  • rebook-confirmation
  • rebook-late
  • rebook-no-show
  • rebook-on-time
  • rebook-too-late
  • Registration canceled
  • Rye Batard Recipe
  • school voor circulair innovatie en ondernemerschap
  • Shop
  • Surprise me ?
  • Tags
  • The value of and recycling old bread
  • Vegan bowls from Planti More
  • Webshop
  • Zeven vragen: Hannie van den Bergh
  • zoek
  • Zoete Challe Rosj Hasjana (Box 2)
  • 24h QUIZ
  • = Gezond <> Circulair ?
  • Aanmelden workshops, events of experience
  • Aanvullende Informatie Desem-Workshop voor beginners
  • Actieve zuurdesem starter
  • Actuele workshops
  • Algemene Voorwaarden
  • Annuleren & Omboeken Workshops
  • Bak-, kook- en fermentatieworkshops
  • Bakbenodigdheden
  • Bakkerij
  • Bakkers & Chefs
  • Bakkerscafé
  • bakkerswinkel
  • Bakschool
  • Basis broodrecept & Aanvullende Context
  • Basis Recept
  • Bedrijfsgegevens
  • Bloem en meel
  • Broodcursus
  • Broodmix: Recept voor een Lang Gefermenteerd Frans Brood
  • Broodworkshops & De Circulaire Bakkerij
  • Brood
  • Cadeaubon – Voucher – Kortingscode
  • Cadeaubon
  • Cadeaubon
  • Cadeaukaart
  • calendar
  • Challe Workshop
  • Circulaire Bakkerij – LAB – Café
  • Dagelijks brood bakschema
  • De ontkieming van ons logo
  • Delicatessen
  • Desembrood
  • Desemkaart
  • DIY: Baking Lab Broodmengsel
  • Educatief en Circulair Bakkers Lab
  • Educatieve projecten 2022
  • Events
  • Food for thought [notes] / Food for Notes
  • Gamificatie & Co-Creatie
  • Garantie & retour webshop
  • Ilan’s-Challes-recept
  • In de pers
  • Instructies Desem starter verstuurd via de webshop
  • Kalender: Brood Beginners workshops
  • Kalender: Desem brood workshops 
  • Kalender: Informal Baking Lab Experience
  • Kalender: Informele circulaire workshops & team buildings
  • Kalender: workshops avond
  • Kalender: workshops middag
  • Kalender: workshops ochtend
  • Kalender: workshops over de hele dag
  • Kneedtafel & Commune Oven
  • Kooklessen en Pop Up diners in Amsterdam
  • LAB workshop
  • Lab
  • Leer brood bakken in Amsterdam
  • Leer brood bakken in Amsterdam
  • Leer brood maken in Amsterdam
  • Locatie
  • Maatwerk cursus (LAB)
  • media
  • Meer over ons
  • Nevocado
  • Nieuws items
  • Nieuwsbrief
  • Noten en zaden
  • Online Workshops & Interactieve Webinars
  • Ons Lab Team
  • Ontbijt & lunch in ons bakkerscafé
  • Onze winkel
  • Opdrachtgevers
  • Openingstijden
  • Pink Pop-up
  • Privacyverklaring
  • Prive Workshops Particulieren & Zaalhuur
  • Reserveren
  • Reservering voltooid
  • Routebeschrijving
  • Samenwerking
  • School & e-learning
  • School voor circulaire innovatie
  • specials
  • Start With Bread Workshop
  • Starters (verzenden mogelijk)
  • Taarten en patisserie
  • taart
  • Take-Away
  • Takeaway Pizza Kit
  • Tarweklok
  • Teambuilding brood maken
  • test 3
  • Tests [NL]
  • Vacatures, Stages , Vrijwilligers (training) en workshop geven
  • Vegetarische en Vegan Kooklessen in Amsterdam
  • Verse desem starter uit onze bakkerij via de webshop bestellen of ophalen in onze winkel
  • Waarom zijn enzymen zo groot?
  • Welke workshop of experience past bij mij?
  • Werken met je handen
  • What else we have cooking
  • Wijn & Brood
  • Wijn en delicatessen
  • Workshop admin panel
  • Workshop Impressie
  • Workshop mailinglijst
  • Workshops & Events Kalender
  • Zoekresultaten
  • Zout
  • Zuurdesembrood voor beginners & Gevorderden en hergebruik oud brood
  • Zuurdesembrood workshop & Vegan eten
  • Zwarte kat in Baking Lab
  • [Educatieve] Activiteit voor kinderen