Baking Lab Amsterdam
  • Home
  • Over
    • Meer over ons
      • Circulair
      • Voeding & Gezondheid
      • Video Impressies
      • Contact Route Parkeren
      • Ons team
      • Zoeken
    • School voor circulaire innovatie
    • E-learning Workshop
    • Sociale verantwoordelijkheid
    • Living LAB
      • Ambachtelijke ervaring
      • Wetenschapscommunicatie
      • Design Circulaire Recepten
      • Prive Workshops & Zaalhuur
    • Vacatures & Training stage programma
  • Bakkerswinkel & Café
    • Bakkerij
    • Ontbijt & Lunch
    • Onze Winkel
    • Cadeaubon Workshop
    • Desem Starter
      • Verse desem starter
      • Webshop desem starter
      • Zuurdesem starter info
      • Desemkaart
  • Workshops & Teambuilding
    • Aanmelden brood workshops
    • Teambuilding
    • Broodworkshops
      • Welke workshop?
      • Actuele workshops
      • Alle workshops
      • Workshop Kalender
    • Annuleren & Omboeken Workshops
    • Cadeaubon
  • School Training Programma
    • Training Summary
  • Nieuws
    • Nieuwsbrief
    • In de pers
    • Instagram Feed
    • Actuele Posts
      • Seven questions
      • Nieuwsbrieven archief
      • Circulair
      • Wetenschapscommunicatie
      • Voeding & Gezondheid
      • POP-UP
      • Video
      • What else we have cooking
  • Webshop
    • Croissants
    • Patisserie & cakes
    • Pizza deeg
    • Starters (verzenden mogelijk)
    • Cadeaubon Workshop
  • nl
    • en

Archieven: Events

Why bake with whole grains and why should…

Newsseptember 29, 2025

When we talk about whole wheat, we mean flour that still contains the dietary fibres, proteins, and minerals naturally present in the grain. These nutrients are concentrated in the bran — the grain’s outer layer.But…

“Denken” met je handen

Newsjuli 8, 2025

Hoe kan ‘denken met je handen’ bijdragen aan je creativiteit? Werken met je handen blijkt verschillende voordelen te hebben, zowel fysiek als mentaal. Het kan ook helpen bij het ontwikkelen van praktische en creatieve vaardigheden.…

loading...

Baking Lab Experience | Including Babka Special [October:…

 oktober 16, 2025  11:00 - 16:00

Baking Lab Experience [October: Friday]

 oktober 17, 2025  11:00 - 16:00  oktober 24, 2025  11:00 - 16:00  oktober 31, 2025  11:00 - 16:00

Start with Sourdough / zuurdesem Workshop (II) [October-…

 oktober 18, 2025  10:30 - 13:00  oktober 25, 2025  10:30 - 13:00

Start Bread Workshop / Start Brood (I) [October…

 oktober 19, 2025  10:30 - 12:30  oktober 26, 2025  10:30 - 12:30

Baking Lab Experience [October: Monday]

 oktober 20, 2025  11:00 - 16:00  oktober 27, 2025  11:00 - 16:00

Start Bread Workshop / Start Brood (I) [October…

 oktober 14, 2025  10:30 - 12:30  oktober 21, 2025  10:30 - 12:30  oktober 28, 2025  10:30 - 12:30

Beschermd: Start Bread Workshop / Start Brood (I)…

Deze inhoud is beschermd met een wachtwoord. Voer hieronder je wachtwoord in om het te bekijken: Wachtwoord:

Start Bread Workshop / Start Brood (I) [October…

 oktober 23, 2025  10:30 - 12:30  oktober 30, 2025  10:30 - 12:30

Berichten paginering

1 2

Recent posts

  • Why bake with whole grains and why should more (home) bakers consider it? september 29, 2025
  • “Denken” met je handen juli 8, 2025
  • Gluten & Helium juni 30, 2025

Contact

Phone: +31 (0)20 240 0158
Email: hallo@bakinglab.nl
Address: Linnaeusstraat 99, 1093 EL Amsterdam, the Netherlands
  • Instagram
  • Facebook
  • Linkedin

Vragen over workshops: 
E-mail: workshop@bakinglab.nl 

Openingstijden

Ma. t.m. Zo. : 8:00-17:00

Kop juridisch?

  • School voor circulaire innovatie
  • Algemene Voorwaarden
  • Privacyverklaring
  • Annuleren – Workshops
  • Contact & Route & Parkeren
  • Garantie & retour webshop
  • Cadeaubon Workshop
Go Up
© 2025 Newspaper-X a theme by Colorlib
  • #25124 (geen titel)
  • At Baking Lab I find it special that…
  • basic sourdough fermentation concepts
  • Brain food
  • broodcursus
  • Cancel and rebook your workshop registration(s)
  • Cart
  • Categories
  • Challe: Food for thought (Box 1)
  • Checkout
  • Compare different fermentation
  • Croissants
  • Duurzame bakkerij
  • EE Calendar
  • Events admin panel (vouchers)
  • extra info science senses sourdough fermentation workshop
  • Home
  • Instagram Feed
  • Locations
  • My account-1
  • My Bookings
  • Nieuwsbrief
  • Order online & Pick up in our store
  • Pizza dough
  • Pulp Fiction Fruit Fibers
  • rebook-confirmation
  • rebook-late
  • rebook-no-show
  • rebook-on-time
  • rebook-too-late
  • Registration canceled
  • Rye Batard Recipe
  • school voor circulair innovatie en ondernemerschap
  • Shop
  • Surprise me ?
  • Tags
  • The value of and recycling old bread
  • Vegan bowls from Planti More
  • Webshop
  • Zeven vragen: Hannie van den Bergh
  • zoek
  • Zoete Challe Rosj Hasjana (Box 2)
  • 24h QUIZ
  • = Gezond <> Circulair ?
  • Aanmelden workshops, events of experience
  • Aanvullende Informatie Desem-Workshop voor beginners
  • Actieve zuurdesem starter
  • Actuele workshops
  • Algemene Voorwaarden
  • Alle workshops
  • Annuleren & Omboeken Workshops
  • Bak-, kook- en fermentatieworkshops
  • Bakbenodigdheden
  • Bakkerij
  • Bakkers & Chefs
  • Bakkerscafé
  • bakkerswinkel
  • Bakschool
  • Basis broodrecept & Aanvullende Context
  • Basis Recept
  • Bedrijfsgegevens
  • Bloem en meel
  • Broodcursus
  • Broodmix: Recept voor een Lang Gefermenteerd Frans Brood
  • Broodworkshops & De Circulaire Bakkerij
  • Brood
  • Cadeaubon – Voucher – Kortingscode
  • Cadeaubon workshops
  • Cadeaubon
  • Cadeaukaart
  • calendar
  • Challe Workshop
  • Circulaire Bakkerij – LAB – Café
  • Creatieve Ambachtelijke Workshops
  • Dagelijks brood bakschema
  • De ontkieming van ons logo
  • Delicatessen
  • Desembrood
  • Desemkaart
  • DIY: Baking Lab Broodmengsel
  • Educatief en Circulair Bakkers Lab
  • Educatieve projecten 2022
  • Events
  • Food for thought [notes] / Food for Notes
  • Gamificatie & Co-Creatie
  • Garantie & retour webshop
  • Ilan’s-Challes-recept
  • In de pers
  • Instructies Desem starter verstuurd via de webshop
  • Kalender: Brood Beginners workshops
  • Kalender: Desem brood workshop voor gevorderden
  • Kalender: Desem brood workshops 
  • Kalender: Informal Baking Lab Experience
  • Kalender: Informele circulaire workshops & team buildings
  • Kalender: workshops avond
  • Kalender: workshops middag
  • Kalender: workshops ochtend
  • Kalender: workshops over de hele dag
  • Kneedtafel & Commune Oven
  • Kooklessen en Pop Up diners in Amsterdam
  • LAB workshop
  • Lab
  • Leer brood bakken in Amsterdam
  • Leer brood bakken in Amsterdam
  • Leer brood maken in Amsterdam
  • Locatie
  • Maatwerk cursus (LAB)
  • media
  • Meer over ons
  • Nevocado
  • Nieuws items
  • Nieuwsbrief
  • Nieuwsbrief
  • Nieuwsbrieven archief
  • Noten en zaden
  • Online Workshops & Interactieve Webinars
  • Ons Lab Team
  • Ontbijt & lunch in ons bakkerscafé
  • Onze winkel
  • Opdrachtgevers
  • Openingstijden
  • Pink Pop-up
  • Privacyverklaring
  • Prive Workshops Particulieren & Zaalhuur
  • Reserveren
  • Reservering voltooid
  • Routebeschrijving
  • Samenwerking
  • School voor circulaire innovatie
  • School: Circulaire innovatieprogramma
  • specials
  • Start With Bread Workshop
  • Starters (verzenden mogelijk)
  • Taarten en patisserie
  • taart
  • Take-Away
  • Takeaway Pizza Kit
  • Tarweklok
  • Teambuilding brood maken & School voor Circulaire Innovatie
  • test 3
  • Tests [NL]
  • Training Summary
  • Vacatures, Stages , Vrijwilligers (training) en workshop geven in een Living Lab
  • Vegetarische en Vegan Kooklessen in Amsterdam
  • Verse desem starter uit onze bakkerij via de webshop bestellen of ophalen in onze winkel
  • Waarom zijn enzymen zo groot?
  • Welke workshop of experience past bij mij?
  • Werken met je handen
  • What else we have cooking
  • Wijn & Brood
  • Wijn en delicatessen
  • Workshop & e-learning
  • Workshop admin panel
  • Workshop Impressie
  • Workshop mailinglijst
  • Workshops & Events Kalender
  • Workshops Circulaire Recepten
  • Zoekresultaten
  • Zout
  • Zuurdesembrood voor beginners & Gevorderden en hergebruik oud brood
  • Zuurdesembrood workshop & Vegan eten
  • Zwarte kat in Baking Lab
  • [Educatieve] Activiteit voor kinderen