Home/Bak-, kook- en fermentatieworkshops

Bak-, kook- en fermentatieworkshops

  • Bakworkshop
  • Kookworkshops, vegan, plant based of vegetarisch koken
  • Fermentatieworkshop

Het fermenteren en maken van brood is ons vertrekpunt. We bieden meer. In onze circulaire bakkerij hebben we programma’s voor kinderen waarmee we concreet betekenis proberen te geven aan het woord ‘duurzaamheid’. We denken na over food pairing, gezondheid en cultuur. In overleg ontwikkelen we ook maatwerkprogramma’s en teambuildingsactiviteiten die gecombineerd kunnen worden met een lunch of diner. Studenten die bij Baking Lab werken worden uitgedaagd om hun academische kennis in deze programma’s creatief toe te passen. Hieronder een overzicht van speciale workshops.

Speciale workshops

Search:

Event Venue Date
Sourdough Intermediate Level / Desem voor gevorderden (III) [August] Baking Lab Amsterdam
  • augustus 28, 2025 17:30
Register
Sourdough Intermediate Level / Desem voor gevorderden (III) [September] Baking Lab Amsterdam
  • september 11, 2025 17:30
  • september 25, 2025 17:30
Register

 

 

Aankomende workshops, events & experiences

Workshop
Tijd/datum
Kosten
vr 22 aug
10:00 - 15:00
€ 135
za 23 aug
12:30 - 15:30
€ 95

Bekijk alle workshops

Thema workshops 

[1] Gevlochten broden: Challe workshop
[2] 
Wijn en brood met Simon Veltman 
[3] Nevocado: Voeding & Duurzaamheid
[4]
Lab workshop
[5] From wheat to meat